Naha Pilih Kami

  • Professional team

    Tim propésional

    Pengalaman R&D euyeub. Tim inti asalna ti perusahaan terkenal, kalayan rata-rata 10 taun pangalaman.
  • Quality assurance

    Pamastian kualitas

    Sistem ranté suplai lengkep, jalur produksi standarisasi sareng kontrol kualitas ketat mastikeun reliabiliti produk.
  • Customized service

    Jasa ngaropéa

    Puseur konsumén, nyayogikeun jasa OEM / ODM
  • Aplikasi stabi 3 sumbu ...
    Sacara tradisional, monitoring jalan raya didasarkeun kana IPC, ITC, Kubah sareng alat-alat sanésna pikeun ngahontal pangimeutan sacara real-time kendaraan. Solusi ieu parantos dianggo mangtaun-taun sareng lumayan asak ...
    maca deui
  • Kauntungannana zum panjang ...
    Dina panjagaan jarak jauh, cara tradisional ngagunakeun lensa cctv bermotor sapertos Fujifilm sareng IPC. Dina dua taun ka pengker, kalayan aplikasi kaméra blok panjang fokus, ...
    maca deui
  • OIS sareng EIS of zoom block c ...
    Bubuka Stabilisasi kaméra aksi digital parantos asak, tapi henteu dina lensa kaméra CCTV. Aya dua cara anu béda pikeun ngirangan pangaruh goyah-cam éta. Pamantapan gambar optik nganggo c ...
    maca deui
  • Blok zum anu cocog sareng NDAA ...
    Tingali Sheen tiasa nyayogikeun kaméra blok zum patuh NDAA. Perkenalan Tingali kaméra blok zum Sheen Mstar anu patuh 100% NDAA. Upami anjeun parantos nguping perkawis USA b ...
    maca deui
  • Aplikasi éléktronik a ...
    Aya dua jinis téknologi defog. Defog optik Sacara umum, cahaya anu katingali ku 770 ~ 390nm henteu tiasa nembus kabut, nanging, Infrabeureum tiasa nembus kabut, kusabab abdi ...
    maca deui