35X 6 ~ 210mm 2MP Starlight Network Zoom Block Camera Module

> Zum optik 35X, 6 ~ 210mm, 4X zum digital

> Nganggo saringan sinar 1/2 inci tingkat cahaya sénsor low, pangaruh pencitraan anu saé

> Defog optik

> Antarbeungeut anu loba, dua port serial TTL, cocog pikeun PTZ control

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

 


  • Ngaran modul: SCZ2035HB
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra zoom 35x starlight nyaéta kaméra blok 1/2 inci anu hemat biaya anu dilengkepan lensa zum optik 35x anu nyayogikeun kakuatan pikeun ningali objék anu jarakna jauh.

    35x zoom optik, defog optik, adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Éta tiasa dianggo pikeun pamariksaan jarak jauh atanapi sababaraha lingkungan anu aya kabut sapertos sisi laut.

    35x license plate recognition camera

    Kaméra ngadopsi sénsor imx385, IMX385 sadar sénsitip tinggi sakitar dua kali ti IMX185. Éta tiasa ngudag kualitas gambar kalayan cahaya rendah anu paling diperyogikeun ku kaméra pikeun aplikasi industri.

     

     

    city_car_starlight

     

     

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/2 "Sony CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    6mm ~ 210mm, 35X Zum

    Bukaan

    F1.5 ~ F4.8

    Jarak Gawe

    1m ~ 1.5m (Lebar-Tele)

    Widang Témbong

    61 ° ~ 2.0 °

    Pidéo & Jaringan

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0,005Lux / F1.6; B / W: 0,0005Lux / F1.6

    EIS

    HIRUP / OFF

    Defog

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    4.0S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

    Kontrol Interface

    2 × TTL

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Kakuatan statik: 4.5W; Kakuatan Operasi: 5.5W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 126.2mm * 54mm * 67.8mm

    Beurat

    Kira-kira. 410g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami