42X 7 ~ 300mm 2MP Jaringan jarak jauh Modul Kaméra Blok Zoom

> 42X zoom optik, 7 ~ 300mm, 4X digital zoom

> Nganggo sénsor sensor STARVIS 1 / 2.8 inci panganyarna SONY, pangaruh tina katerangan rendah saé

> Beunghar antarmuka, dua port serial TTL, merenah pikeun PTZ control

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

 


  • Ngaran modul: VS-SCZ2042HA
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul zum bintang 42x mangrupikeun kaméra blok zoom jarak jauh 1 / 2,8 inci anu lumayan murah anu dilengkepan ku lensa zum optik 42x anu nyayogikeun kakuatan pikeun ningali objék anu jarakna jauh.

    Modul kaméra 30x dumasar kana sénsor 2MP Sony STARVIS IMX327 CMOS kalayan ukuran 2,9 µm piksel. Kaméra ngagunakeun sensitipitas cahaya ultra-handap, rasio sinyal tinggi kana noise (SNR), sareng streaming HD lengkep henteu dikomprés dina 30 fps.

     

    starvis sensor low illumination

     

    Panjang fokus panjangna dugi ka 300 mm, sareng ngagaduhan kinerja katerangan anu saé sareng laser jarak jauh.

    laser

    Analisis pidéo sapertos deteksi intrusi régional, sareng tiasa dikaitkeun sareng PTZ sareng alarm.

    ivs

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1 / 2,8 "Sony CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    7mm ~ 300mm, 42 × Optical Zoom

    Bukaan

    F1.6 ~ F6.0

    Tutup Jarak Pokus

    0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Dongéng)

    Widang Témbong

    42 ° ~ 1.2 °

    Pidéo & Jaringan

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0,005Lux / F1.6; B / W: 0,0005Lux / F1.6

    Stabilisasi Gambar Éléktronik

     HIRUP / OFF

    E-Defog

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    4.0S (Élmu optik, Wide-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

    Kontrol Interface

    2 × TTL

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Kakuatan statik: 4.5W; Kakuatan Operasi: 5.5W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 145mm * 54mm * 64mm

    Beurat

    Kira-kira. 500g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami