50X 6 ~ 300mm 2MP Starlight Network Zoom Block Module Kaméra

> 50X zoom optik, 6 ~ 300mm, 4X digital zoom

> Nganggo saringan sinar 1/2 inci tingkat cahaya sénsor low, pangaruh pencitraan anu saé

> Defog optik

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

> Antarbeungeut anu loba, dua port serial TTL, cocog pikeun PTZ control


  • Ngaran modul: VS-SCZ2050HB
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra zum 50x bintang cahaya nyaéta kaméra blok zum jarak jauh kinerja tinggi.

    50x zum optik, defog optik, adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Éta tiasa dianggo pikeun pamariksaan jarak jauh atanapi sababaraha lingkungan anu aya kabut sapertos sisi laut.

    Kaméra ngadopsi sénsor imx385, IMX385 sadar sénsitip tinggi sakitar dua kali ti IMX185. Éta tiasa ngudag kualitas gambar kalayan cahaya rendah anu paling diperyogikeun ku kaméra pikeun aplikasi industri.

     

    50x zum optik, defog optik, adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Éta tiasa dianggo pikeun pamariksaan jarak jauh atanapi sababaraha lingkungan anu aya kabut sapertos sisi laut.

    Kaméra ngadopsi sénsor imx385, IMX385 sadar sénsitip tinggi sakitar dua kali ti IMX185. Éta tiasa ngudag kualitas gambar kalayan cahaya rendah anu paling diperyogikeun ku kaméra pikeun aplikasi industri.

    city_car_starlight

     Dibandingkeun sareng kaméra 1 / 2.8 inci 300mm, gambar kaméra blok 1/2mm 300mm ieu langkung lemes, sareng panerangan anu langkung saé langkung saé.

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/2 "Sony CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    6mm ~ 300mm, 50 × Zoom

    Bukaan

    F1.4 ~ F4.5

    Tutup Jarak Pokus

    0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Dongéng)

    Widang Témbong

    60 ° ~ 1.8 °

    Pidéo & Jaringan

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0,001Lux / F1.6; B / W: 0,0001Lux / F1.6

    EIS

    HIRUP / OFF

    Defog

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    6.5S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor otomatis / lampu natrium otomatis / lampu natrium

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

    Kontrol Interface

    2 × TTL

    Modél Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Kakuatan statik: 4.5W; Kakuatan Operasi: 5.5W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 175.3mm * 72.2mm * 77.3mm

    Beurat

    Kira-kira. 900g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami