50X 6 ~ 300mm 4K Network Long Range Zoom Block Module Kaméra

> 50X zoom optik, 6 ~ 300mm, 4X digital zoom

> Nganggo saringan sinar 1 / 1.8 inci tingkat cahaya sénsor low 4K sensor, maks 3840 × 2160 résolusi

> Defog optik

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

> Antarbeunghar beunghar, merenah pikeun PTZ kontrol


  • Ngaran modul: VS-SCZ8050HM-8
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modél kaméra zum 50x 4K zénténg mangrupikeun kaméra blok 6-300mm 4K anu dilengkepan lensa zum optik 50x sareng sénsor sinar cahaya STARVIS sénter bintang IMX334

    50x zum optik, defog optik, adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Éta tiasa dianggo pikeun pamariksaan jarak jauh atanapi sababaraha lingkungan anu aya kabut sapertos sisi laut.

    IMX334 mangrupikeun sensor tingkat sinar bintang 8 megapiksel pangénggalna, nyayogikeun résolusi luhur sareng katerangan anu hadé anu gunana pikeun industri anu peryogi analisa cerdas.

    Kalayan résolusi pidéo Ultra HD (4K), modul kaméra zum sérial 8050HM nganteurkeun kasadaran kaayaan kritis. Widang pandangan anu luar biasa masihan opterator kamampuan pikeun ngawaskeun rincian konci kalayan mulus di daérah ageung. Kombinasi élmu optik sareng sensor kinerja tinggi, pencitraan cahaya anu luar biasa anu luar biasa, panganteur hardware anu seueur, algoritma pokus otomatis gancang sareng akurat, sareng integrasi anu teu upaya sareng sadayana VMS pihak katilu anu penting ngabandungan modul kaméra zum 8050HM komponén anu ideal pikeun CCTV PTZ Kaméra, Sistem Maritim, Sistem Bumi, Sistem Airborne sareng sajabina.

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Ukuranna

    1/8 "CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    f : 6 ~ 300mm

    Bukaan

    FNo : 1.4 ~ 4.5

    Tutup Jarak Pokus

    1m ~ 1.5m (Lebar ale Dongéng

    Sudut Pandang

    59 ~ 1.8 (°)

    Jaringan Pidéo & Audio

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh neundeun

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP,

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz , 25fps (3840 × 2160); 60Hz, 30fps (3840 × 2160)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (AGC Pareuman, Beurat ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna : 0.01Lux / F1.4 ;

    EIS

    HIRUP / OFF

    Defog optik

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Laju Zum

    7S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Otomatis / Lampu Sodium Otomatis / Lampu Sodium

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis / Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D, 3D

    Flip gambar

    Ngarojong

    Kontrol Éksternal

    2 * TTL

    Modél Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4x

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ dugi ka 80 ﹪ RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ dugi ka 95 ﹪ RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Disarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Statis: 5W; Kaayaan operasi: 6W

    Diménsi

    Panjang * lébar * jangkungna : 175.3 * 72.2 * 77.3

    Beurat

    900g

    212  Diménsi

    3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami