50 × 4MP Starlight Laser 800m Jaringan Kubah Kacepetan Kaméra

> 4MP, 1 / 1.8 ″ CMOS scan progresif, dugi ka resolusi 2688 x 1520 @ 60fps

> Min. katerangan: 0,004Lux / F1.5 (warna)

> Ngadukung komprési pidéo H.265 / H.264

> Pokus gancang

> 50 × Zoom Optik (6 ~ 300mm), 4 × Digital Zoom

> Nganti 800m

> Nyukcruk otomatis, Tripwire, ngaganggu, Deteksi gerak

> 3D DNR, Defog, WDR, HLC, BLC, ROI

> Kisaran pan: 360 ° sajajalan : Rentang miring: -10 ° ~ 90 °

> Dukung ONVIF, CGI, GB / T28181, jsb.

> IP 66, TVS 6000V


  • Ngaran modul: VS-SDZ4050H-L8
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    212  Spésifikasi

    Vidéo Sensor

    1 / 1.8 "CMOS Scan Progresif

    Min. katerangan

    0,004Lux (warna); 0,0005Lux (B / W)

    Resolusi

    50Hz , 25 / 50fps (2688 x 1520) (4MP) Aliran Utama

    60Hz , 30 / 60fps (2688 x 1520) (4MP) Aliran Utama

    Komprési Pidéo

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    AGC

    Otomatis; manual

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW (Otomatis nyukcruk Kasaimbangan Bodas) / Lampu Indoor / Luar / Sodium

    Babandingan S / N

    ≥55dB (AGC Pareuman, Beurat ON)

    Stabilisasi Gambar Anu Katémbong

    Stabilisasi Gambar Éléktronik

    Defog

    E-Defog (standar); Optik-Defog (Pilihan)

    BLC

    Ngarojong

    HLC

    Ngarojong

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Manual / Otomatis, 1/3 ~ 1/30000,

    Kakeunaan

    Manual / Otomatis

    Réduksi Sora

    2D NR; 3D NR

    Flip

    0 ° / 180 °

    Mode Pokus

    Otomatis / Semi-otomatis / Manual

    Digital Zoom

    4X

    Lens Panjang fokus

    f : 6 ~ 300mm

    Kisaran apertur

    F 1.4 ~ 4.5

    Jarak Gawe

    1m ~ 1.5m (Lebar ale Dongéng

    Widang Témbong

    Horisontal: 62 ° ~ 1.6 °

    Laju Zum

    Kira-kira. 6.5S (lensa optik, lega-tele)

    Fitur Acara Alarm

    Deteksi gerak / topeng privasi / teu normal kartu SD

    Fitur pinter

    Intrusion, Tripwire, Wilayah Masuk, Wilayah Exiting, Loitering, Gathering, Fast Moving, Parkir, Obyek Ditinggalkeun / Leungit

    Deteksi rupa

    Ngarojong

    Laser Jarak

    800m

    Laser Sync sareng Zum

    Ngarojong

    Phiji / unit Dengdekkeun Rentang Pan / Dengdekkeun

    Panci: 360 ° Puterkeun Kontinyu ; Dengdekkeun: -10 ° ~ 90 °

    Pan Laju

    Konpigurasikeun, Tina 0,1 ° -150 ° / s, Kecepatan Preset: 180 ° / s

    Laju Dengdekkeun

    Konpigurasikeun, Tina 0,1 ° -80 ° / s, Kecepatan Preset: 80 ° / s

    Prétét

    255

    Scan Patroli

    4, Nepi ka 10 Presét Per Ronda

    Pola Scan

    1, Rékam 32 Lalakon dina Barisan

    Scan Gariswanci

    1

    Memori Pareuman Kakuatan

    Prétét / Scan Patroli / Scan Scan / Line Scan / 360 ° Pan Scan

    Aksi Taman

    Prétét / Scan Patroli / Scan Scan / Line Scan / 360 ° Pan Scan

    360° Phiji Scan

    1

    Interface & protokol Kakuatan

    AC 24V

    Network

    Diwangun RJ45; 10M / 100M Ethernet Interface

    Input audio / Kaluaran

    1 Input, 1 Kaluaran

    Input Alarm / Kaluaran / Aksi

    1 Input ; 1 Output ; Preset / Patrol Scan / Pattern Scan / SD Card Record / SD Card Snapshot / Relay Output / Smart capture / FTP upload / Email linkage

    Kaluaran Pidéo Analog

    1.0V [pp] / 75Ω , PAL atanapi NTSC, BNC

    RS485

    Satengah-duplikat, PELCO-P sareng PELCO-D

    Panyimpenan

    MicroSD , Maks. 256G (Disarankeun kelas10)

    Network Protokol

    TCP / IP , HTTP , DHCP , DNS , DDNS , RTP , RTSP , PPPoE , SMTP , NTP , UPnP , FTP

    Platform Protokol

    ONVIF, GB / T28181

    General Konsumsi Kakuatan

    15W

    Gawe Suhu / Kalembaban

    -20 ℃ ~ 60 ℃ ; Kalembaban: 90% atanapi Kurang

    Tingkat Perlindungan

    IP66; Perlindungan Kilat TVS 6000V, Perlindungan Lonjakan sareng Perlindungan Transien Tegangan

    Diménsi

    Φ237 (mm) × 335 (mm)

    Wdalapan

    8KG

    212  Diménsi (mm)

    3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami