58X OIS 6.3 ~ 365mm 2MP Network Jarak Jauh Zum Blok Kaméra Modul

> Zoom 58x anu kuat, 6.3 ~ 3658mm

> Penstabilan gambar optik (OIS)

> Nganggo sénsor sénsor tingkat cahaya sénténg tingkat cahaya, épék gambar anu saé

> Defog optik

> Antarbeungeut anu loba, merenah pikeun PTZ control

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

 


  • Ngaran modul: VS-SCZ2058H-O
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra zum 58x ois mangrupikeun modul kaméra zoom zoom stabilisasi jarak jauh kinerja tinggi.

    Zoom 58x anu kuat, 6.3 ~ 365mm, anu tiasa nyayogikeun jarak tempoan anu panjang pisan.
    Algoritma stabilisasi optik internal tiasa ngirangan oyag gambar dina kasus zum ageung, sareng ningkatkeun pangalaman panggunaan aplikasi sapertos pertahanan basisir sareng monitoring kapal.

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

     Sony STARVIS CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    6.3mm ~ 365mm, 58 × Zum

    Bukaan

    F1.4 ~ F4.6

    Jarak Gawe

    1m ~ 5m (Lebar-Tele)

    Widang Témbong

    59 ° ~ 1,5 °

    Pidéo & Jaringan

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif ,, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0,005Lux / F1.6; B / W: 0,0005Lux / F1.6

    EIS

     HIRUP / OFF

    OIS

     HIRUP / OFF

    Defog optik

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    8S (Optik , Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

    Kontrol Interface

    2 × TTL

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Kakuatan statik: 3.6W; Kakuatan Operasi: 5.6W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 145 * 82 * 96mm

    Beurat

    Kira-kira. 930g

    212  Diménsi

    ois camera module size

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami