80X 15 ~ 1200mm 2MP Network Ultra Long Range Zoom Block Module Kaméra

> Zoom optik 80X anu kuat, zum jarak jauh 15 ~ 1200mm

> Nganggo saringan cahaya STARVIS tingkat séntél tingkat cahaya rendah, épék pencitraan anu saé

> Defog optik

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

> Antarbeunghar beunghar, cocog pisan pikeun kontrol PTZ


  • Ngaran modul: VS-SCZ2080HM-8
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modél kaméra zum jarak jauh 80x 15 ~ 1200mm mangrupikeun kaméra blok zum zoom jarak jauh performa langkung luhur langkung ti 1000mm.

    Zoom 80x anu kuat, defog optik, skéma kompasi suhu sistematis mandiri tiasa mastikeun adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Panjang fokus 860mm nyayogikeun kamampuan ngawaskeun jarak jauh, éta tiasa seueur dianggo dina pertahanan basisir, pencegahan kahuruan leuweung sareng industri sanés.

    86x zoom

     Gelas optik multi-aspherik kalayan kajelasan anu saé. Desain aperture ageung, kinerja pencahayaan rendah. Widang sudut pandang anu horisontal 38 derajat, jauh langkung seueur tibatan produk anu sami.

     

     

     

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Terangkeun

    Sensor

    Ukuranna

    1/8 "CMOS scan progresif

    Lénsa

    Panjang fokus

    f : 15 ~ 1200mm

    Widang Témbong

    28 ~ 0,3 (°)

    Bukaan

    FNo : 2.1

    Tutup Jarak Pokus

    5m ~ 10m (Lebar ~ Tele)

    Jaringan Pidéo & Audio

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz, 25 / 50fps (1920 × 1080) ; 60Hz, 30 / 60fps (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (AGC Pareum, beurat ON ON

    EIS

    HIRUP / OFF

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0,02Lux / F2.1;

    Defog

    Defog optik + éléktronik Defog

    BLC

    Ngarojong

    HLC

    Ngarojong

    WDR

    Ngarojong

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Warna / B / W

    Laju Zum

    8 S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis / Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Prioritas Otomatis / Manual / Rana / Keuntungan Prioritas

    Réduksi Sora

    2D / 3D

    Flip gambar

    Ngarojong

    Kontrol Éksternal

    2 × TTL

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Kaayaan Operasi

    -20 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ dugi ka 80 ﹪ RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -30 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ dugi ka 95 ﹪ RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Disarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Konsumsi Daya Statis: 6,5W,

    Konsumsi Daya Operasi: 8.4W

    Diménsi

    Panjang * Lebar * Jangkungna : 395 * 145 * 150 (mm); Diaméter lensa : 120mm.

    Beurat

    5600g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami