86X 10 ~ 860mm 2MP Network Ultra Long Range Zoom Block Module Kaméra

> Zoom 86X anu kuat, zum jarak jauh 10 ~ 860mm, zum digital 4X

> Nganggo saringan sinar 1/2 1/2 STARVIS tingkat cahaya sénsor low, pangaruh imaging anu saé

> Defog optik

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Beunghar antarmuka, dua port serial TTL, merenah pikeun PTZ control

> Pokus sareng akurat pokus


  • Ngaran modul: VS-SCZ2086HM-8
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra starlight 86x mangrupikeun kaméra blok zum zoom kinerja jarak jauh langkung saé 775mm.

    86x zoom optik, defog optik, skéma kompasi suhu sistematis mandiri tiasa mastikeun adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Panjang fokus 860mm nyayogikeun kamampuan ngawaskeun jarak jauh, éta tiasa seueur dianggo dina pertahanan basisir, pencegahan kahuruan leuweung sareng industri sanés.

    86x zoom

     Gelas optik multi-aspherik kalayan kajelasan anu saé. Desain aperture ageung, kinerja pencahayaan rendah. Widang sudut pandang anu horisontal 38 derajat, jauh langkung seueur tibatan produk anu sami.

    Dukung format enkoding H265 anu tiasa pisan ngahemat bandwidth transmisi sareng ruang panyimpenan. hevc

     

     

     

     

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Terangkeun

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/2 "CMOS scan progresif

    Lénsa

    Panjang fokus

    f : 10 ~ 860mm

    Widang Témbong

    42 ~ 0,44 (°)

    Bukaan

    FNo : 2.0 ~ 6.8

    Jarak Gawe

    5m ~ 10m (Lebar ~ Tele)

    Jaringan Pidéo & Audio

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz, 25 / 50fps (1920 × 1080) ; 60Hz, 30 / 60fps (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (AGC Pareum, beurat ON ON

    EIS

    Ngarojong

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0.02Lux / F2.0;

    Defog

    Defog optik + éléktronik Defog

    HLC

    Ngarojong

    BLC

    Ngarojong

    WDR

    Ngarojong

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Warna / B / W

    Laju Zum

    8 S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis / Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Prioritas Otomatis / Manual / Shutter / Keuntungan prioritas

    Réduksi Sora

    2D / 3D

    Flip gambar

    Ngarojong

    Kontrol Éksternal

    2 × TTL

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4x

    Kaayaan Operasi

    -20 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ dugi ka 80 ﹪ RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -30 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ dugi ka 95 ﹪ RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Disarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Konsumsi Daya Statis: 6,5W,

    Konsumsi Daya Operasi: 8.4W

    Diménsi

    Panjang * Lebar * Jangkungna : 395 * 145 * 150 (mm); Diaméter lensa : 120mm.

    Beurat

    5600g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami