90X 6 ~ 540mm 2MP HD Digital LVDS Kaluaran Modul Kaméra Zoom

> Zoom 90X anu kuat, 6 ~ 540mm

> Nganggo sénsor STARVIS pang anyarna

> Antarbeungeut Sony LVDS, protokol VISCA

> Pokus sareng akurat pokus

 


  • Ngaran modul: VS-SCZ2090HM-8
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra blok mangrupikeun kaméra zum jarak jauh tingkat paling hemat 500mm. Éta nganut desain terintegrasi elektro-optik inovatif, sadar zum 540mm kalayan ukuran kompak. Éta ngan ukur 175mm panjang sareng 900g beurat, anu tiasa ngirangan biaya sadaya mesin. Éta kaméra zona blok 500mm tingkat leutik di dunya.

    Panjang fokus 540mm nyayogikeun kamampuan ngawaskeun jarak jauh

    90x long range zoom module

    Kaméra ngagaduhan port serial TTL nganggo protokol VISCA anu cocog sareng kaméra blok Sony FCB7520.

     

     

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/8 "Sony CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    6mm ~ 540mm, 90x zum

    Bukaan

    F1.4 ~ F4.8

    Pagawean Jarak

    1m ~ 5m (Lebar ale Dongéng)

    Widang Témbong

    65 ° ~ 0.8 °

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0.05Lux / F1.6

    EIS

    HIRUP / OFF

    Defog optik

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    8S (Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / outdoor Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

     Antarbeungeut

    LVDS

    Mode Pokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Kakuatan statik: 4.5W; Kakuatan Operasi: 5.5W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 175.3 * 72.2 * 77.3mm

    Beurat

    Kira-kira. 900g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami