90X 6 ~ 540mm 2MP Jaringan Jarak Jauh Zum Blok Kaméra Modul

> Zoom 90X anu kuat, 6 ~ 540mm, zoom jarak jauh anu ultra

> Nganggo sensor SONY 1 / 1.8 inci, pangaruh pencitraan anu saé

> Defog optik

> Antarbeungeut anu loba, merenah pikeun PTZ control

> Pangrojong anu saé pikeun ONVIF

> Pokus sareng akurat pokus

> Ngarojong kaluaran video digital LVDS sacara sinkron.

 


  • Ngaran modul: VS-SCZ2090HM-8
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra zum cahaya 90x bintang nyaéta kaméra blok zum jarak jauh kinerja tinggi.

    90x zoom optik, defog optik, adaptasi lingkungan anu langkung kuat. Panjang fokus 540mm nyayogikeun kamampuan ngawaskeun jarak jauh.

    90x long range zoom module

    Candak The 500mm lensa fokus panjang pabrik séjén contona, panjangna

    nyaéta 420mm sareng beurat na 3KG, tapi kaméra kami ngan ukur panjang 175.3mm sareng 900g.

     

    212  Spésifikasi Téknis

    Spésifikasi

    Katerangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/8 "Sony CMOS

    Lénsa

    Panjang fokus

    6mm ~ 540mm, 50 ×

    Bukaan

    F1.4 ~ F4.8

    Tutup Jarak Pokus

    1m ~ 5m (Lebar ~ Tele)

    Widang Témbong

    65 ° ~ 0.8 °

    Pidéo & Jaringan

    Komprési

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Lapisan2

    Audio In Type

    Line-In, Mic

    Frékuénsi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kamampuh Panyimpenan

    Kartu TF, dugi ka 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, jsb.

    Acara Umum

    Deteksi Gerak, Detéksi Tamper, Detéksi Audio, Teu aya Kartu SD, Kasalahan Kartu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Babandingan S / N

    ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimum

    Warna: 0.05Lux / F1.4

    EIS

    HIRUP / OFF

    Defog

    HIRUP / OFF

    Kompensasi Paparan

    HIRUP / OFF

    HLC

    HIRUP / OFF

    Beurang / Peuting

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Laju Zum

    8 S (Optik , Lebar-Tele)

    Kasaimbangan Bodas

    Otomatis / Manual / ATW / outdoor / Indoor / Au Auka / Lampu Sodium Otomatis / Lampu Sodium

    Kacepetan Rana Éléktronik

    Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Shutter Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Kakeunaan

    Otomatis / Manual

    Réduksi Sora

    2D; 3D

    Flip

    Ngarojong

    Kontrol Interface

    2 × TTL

    Pokus Modee

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Digital Zoom

    4 ×

    Kaayaan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH

    Kaayaan Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH

    Sasayogian tanaga

    DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)

    Konsumsi Kakuatan

    Statis Powerr: 4.5W; Operasi bubuk: 5,5W

    Diménsi (L * W * H)

    Kira-kira. 175.3mm * 72.2mm * 77.3mm

    Beurat

    Kira-kira. 900g

    212  Diménsi

    2121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami