Tentang Kami

Anjog Jarak Jauh Modul Kaméra Pabrik

Kami Ngagaduhan Langkung 10+ Taun Ngadeukeutkeun Kaméra Pangalaman Kaméra

Saha Kami?

Hangzhou View Sheen Technology Co., Ltd. mangrupikeun panyadia kaméra blok zum anu ngarah kana industri. Misi kami nyaéta pikeun janten panyadia kaméra blok zoom panjang pikeun dunya.

Témbongkeun Sheen Technology diadegkeun dina 2016 sareng ngagaduhan sertifikasi perusahaan berteknologi tinggi nasional di 2018. Karyawan inti R&D asalna ti perusahaan terkenal di industri, sareng pangalaman rata-rata na langkung ti 10 taun.

Tingali Sheen Technology ngamajukeun téknologi inti tina audio sareng video encoding, pamrosésan gambar pidéo, kontrol motor. Garis produk nutupan sadaya séri produk mimitian ti 3x dugi ka 90x, Full HD dugi ka Ultra HD, zum jangkauan normal dugi ka zoom jarak jauh ultra, sareng dugi ka modul termal jaringan, anu seueur dianggo dina UAV, panjagaan sareng kaamanan, seuneu, milarian sareng nyalametkeun, navigasi laut sareng darat, sareng aplikasi industri sanés. Sajumlah produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional sareng hak cipta perangkat lunak, sareng ngagaduhan persetujuan CE, FCC sareng RoHS.

Témpél produk Sheen Technology ngalayanan sakumpulan pasar nangtung anu beragam anu ngalangkungan langkung ti 20 nagara sareng langkung ti 100 konsumén. Kami gaduh tim dukungan téknis propésional pikeun mastikeun réspon gancang kana kabutuhan mitra.

Sasuai, perusahaan nyayogikeun jasa OEM sareng ODM propésional pikeun minuhan sarat pasar anu beragam. Salami sababaraha taun ka pengker, Témbong Sheen ngébréhkeun pangetahuan sareng pangalaman dina nohonan kabutuhan konsumén di sagala rupa pasar nangtung.

Naha Pilih urang?

Kami gaduh 4 kaunggulan

1. Tim propésional: Anggota tim P&P inti asalna ti perusahaan terkenal, kalayan rata-rata pangalaman P&P 10 taun. Kami gaduh akumulasi anu jero dina algoritma AF, pamrosésan gambar pidéo, transmisi jaringan, énkode video, kontrol kualitas, jst

2. Fokus: Terlibat dina panilitian sareng pamekaran, produksi kaméra zum langkung ti 10 taun.

3. Komprehensif: Garis produk nutupan sadaya séri produk mimitian ti 3x dugi ka 90x, 1080P dugi ka 4K, zum jangkauan normal dugi ka jarak jauh zum dugi ka 1200mm.

4. jaminan kualitas: prosés produksi standarisasi sareng lengkep sareng kontrol kualitas mastikeun reliabiliti produk.

微信图片_20201222171239