30X 2MP sareng 640 Thermal Dual Sensor Drone Camera Module

> Modul sensor Dual

> Kaméra blok zum 30X, 4.7 ~ 141mm, pokus otomatis gancang

> 640 * 480 inti imaging infra red, fungsi pangukuran suhu

> Ngarojong HDMI sareng ethernet interface

> Single SOC, Arsitektur na saderhana sareng dipercaya

> Dukung H265 encoding.

> Ngarojong log hiber sapertos bujur, lintang, jangkungna

 


  • Ngaran modul: VS-UAZ2030TAM-ST6
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra sénsor sensor dirancang khusus pikeun UAV.

    Salaku modul spéktra bi kaméra biologis spéktra sareng épisién anu paling hemat biaya, Dilengkepan kaméra zum HD / 1 / 2.8 inci 30x 1080P HD sareng inti kaméra termal 640, operator henteu deui kakurung ku cahaya siang. Modul ieu nyayogikeun kakuatan pikeun ningali objék anu jarakna jauh dina gelap, haseup sareng kabut cahaya.

    uav drone gimbal

    Modul ieu ngadukung jaringan sareng antarmuka HDMI. Ngaliwatan port jaringan, dua aliran video RTSP tiasa didapet. Ngalangkungan port HDMI, cahaya anu katingali, pencitraan termal sareng gambar-di-gambar tiasa silih ganti. Janten teu aya waktos hiber anu leungit ngaganti kaméra.

    drone camera pip

    Pangrojong - 20 ~ 800 ℃ pangukuran suhu. Éta tiasa dianggo pikeun pencegahan kahuruan leuweung, nyalametkeun darurat, jst

    forest fire detection thermal

    Kartu SD mikro 256G didukung. Dua video saluran tiasa ngarékam salaku MP4 nyalira. Urang tiasa ngalereskeun file anu kaméra henteu disimpen sacara lengkep nalika éta pareum ngadadak.

    mp4 rescure method

    Ngarojong format enkode H265 / HEVC anu tiasa pisan ngahemat bandwidth transmisi sareng ruang panyimpenan.

    hevc

     

    212  Fitur

    > 1 Aliran kompléks Pidéo Termal sareng Katémbong.

    > Ngan ukur hiji Chip Kontrol Utama, langkung stabil tibatan modul vérsi IP ganda.

    > Pelacakan pinter dina kaméra Thermal (Peuting) sareng kaméra Kénging (Dinten)

    > Ngarojong kaluaran video dobel: Jaringan sareng port HDMI (Opsional).

    > Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD.

    > Fokus anu akurat, gancang, épék gambar anu saé, réproduksi warna anu pas, visi wengi anu saé kalayan épék cahaya rendah.

    Kaméra Anu Ditingali

    > 1 / 2,8 "Sony Exmor CMOS Sensor.

    > Zoom optik 30 × optik (4,7 ~ 141mm).

    > Maks. 2Mp (1920 × 1080) Resolusi

    > Ngarojong Defog Éléktronik

    Kaméra Termal

    > 640 × 480 Resolusi, sénsor sensitipitas tinggi

    > Pitch 17 piksel.

    > 25mm Lensa Thermal Tetep (19mm Opsional)

    > Pangukuran Suhu anu Didukung

    212  Spésifikasi

    Modél

    VS-UATZ2030TSV6

    Kaméra Termal

    Sensor

    Sensor Gambar FPA Mikrobolometer Teu Tiasa
    Resolusi 640 × 480
    Ukuran Piksel 17μm
    Jangkauan Spéktral 8 ~ 14μm

    Lénsa

    Panjang fokus 25mm
    F Peunteun 1.0
    Pokus Athermalized, bébas fokus
    Sudut Pandang 24.5 ° × 18.5 ° (32.0 ° × 24.2 °)

    Jaringan Pidéo

    Komprési H.265 / H.264 / H.264H
    Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 256G
    Protokol jaringan Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Alarm pinter Deteksi Gerak, Alarm Cover, Alarm Panyimpenan Pinuh
    Resolusi 50Hz: 25fps (640 × 480)
    Kisaran pangukuran -20 ~ 800 ° C , Model A: - 20 ~ 150 ° C , Model B: 0 ~ 800 ° C, Saklar Otomatis (standar)
    Kaayaan Operasi (-20 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
    Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 65 ° C / 20% kana 95% RH)
    Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 61.8mm * 38mm * 42mm (Kaasup lensa 25mm)
    Beurat Kira-kira. 143g (Kaasup lensa 25mm)
    Kaméra Anu Ditingali

    Sensor

    Sensor Gambar 1 / 2.8 "Sony Exmor CMOS
    Piksel anu épéktip Kira-kira. 2,16 Megapiksel
    Max. Resolusi 1920 (H) × 1080 (V)

    Lénsa

    Panjang fokus 4.7mm ~ 141mm
    Bukaan F1.5 ~ F4.0
    Tutup Jarak Pokus 1m ~ 1.5m (Lebar ~ Dongéng)
    Sudut Pandang 60 ° ~ 2.3 °

    Jaringan Pidéo

    Komprési H.265 / H.264 / H.264H
    Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 256G
    Protokol jaringan Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Resolusi 50Hz: 25fps (1920 × 1080), 25fps (1280 × 720)60Hz: 30fps (1920 × 1080), 30fps (1280 × 720)
    Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
    Pencahayaan Minimum Kelir: 0.05Lux / F1.5; B / W: 0,005Lux / F1.6
    EIS HIRUP / OFF
    E-Defog HIRUP / OFF
    Kompensasi Paparan HIRUP / OFF
    HLC HIRUP / OFF
    Beurang / Peuting Otomatis / Manual
    Laju Zum Kira-kira. 3.0s (Optik Lebar-Tele)
    Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
    Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s)Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
    Kakeunaan Otomatis / Manual
    Réduksi Noise 2D Ngarojong
    Réduksi Noise 3D Ngarojong
    Flip Ngarojong
    Antarmuka Komunikasi TTL × 1
    Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-Otomatis
    Digital Zoom 4x
    Kaayaan Operasi (-10 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
    Kaayaan Panyimpenan (-20 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
    Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
    Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 5W; Kakuatan Operasi: 6W
    Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 94mm * 55mm * 48mm
    Beurat Kira-kira. 154g

    212  Diménsi

    Modél termal (lensa 25mm)

    212

    Modul katingali Modul panas (lensa 25mm)

    212

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami