3.5X 4K sareng 640 Thermal Dual Sensor Drone Camera Module


> Dirancang pikeun UAV, robot

> Modul sensor Dual

> Modul kaméra zum 3.5X 4k, ultra HD, distorsi rendah.

> 640 * 480 kaméra infra merah, fungsi pangukuran suhu

> Dua aliran video RTSP cahaya sareng kaméra termal anu katingali ngalangkungan hiji alamat IP

> Dukung H265 encoding.

> Ngarojong log hiber sapertos bujur, lintang, jangkungna


  • Ngaran modul: VS-UAZ8003HT-ST6
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Skéma ieu nyayogikeun skéma modul sensor dual ringan anu dirancang khusus pikeun UAV sareng robot. Dilengkepan modul kaméra zum 3.5x 4K sareng modul kaméra termal 640 * 480, operator henteu deui kakurung ku cahaya beurang. 3.5x 4k tiasa nyayogikeun gambar ultra HD sareng kaméra termal tiasa dianggo dina gelap, haseup sareng kabut cahaya.

    robot camera
    Modul ieu ngadukung antar muka jaringan. Ngaliwatan port jaringan, dua aliran video RTSP tiasa didapet.

    drone camera pip

    Pangrojong - 20 ~ 800 ℃ pangukuran suhu. Éta tiasa dianggo pikeun pencegahan kahuruan leuweung, nyalametkeun darurat, inspeksi gardu, pamariksaan jalur transmisi jsb

    drone uav thermal camera

    Kartu SD mikro 256G didukung. Dua video saluran tiasa ngarékam salaku MP4 nyalira. Urang tiasa ngalereskeun file video anu henteu lengkep kusabab kagagalan listrikmp4 rescure method

    Dina aliran bit anu sami, inpormasi anu kacatet dina format H265 / hevc sakitar 50% langkung luhur tibatan éta dina format H264 / avc, anu tiasa mulangkeun gambar anu dinamis sareng lengkep.
    hevc

    212  Fitur

    > 1 Aliran kompléks Pidéo Termal sareng Katémbong.

    > Hiji Chip Kontrol Utama tunggal, langkung stabil tibatan produk versi IP ganda.

    > Pelacakan pinter dina kaméra Thermal (Peuting) sareng kaméra Kénging (Dinten)

    > Ngarojong kaluaran video dobel: Jaringan sareng port HDMI (Opsional).

    > Ngarojong sababaraha overlay inpormasi OSD.

    > Fokus anu akurat, gancang, épék gambar anu saé, réproduksi warna anu pas, visi wengi anu saé kalayan épék cahaya rendah.

    Kaméra Anu Ditingali

    > 1 / 2.3 "Sony CMOS Sensor.

    > Zoom optik 3.5x anu kuat (3.85 ~ 13.4mm).

    > Maks. 8Mp (3840 x 2160) Resolusi

    > Ngarojong Defog Éléktronik

    Kaméra Termal

    > 640x480 Resolusi, sénsor sensitipitas tinggi

    > Pitch 17 piksel.

    > 25mm Lensa Thermal Tetep (40mm Opsional)

    > Pangukuran Suhu anu Didukung

    212  Spésifikasi

    Modél

    VS-UAZ8030TAM-SV6

    Kaméra Termal

    Sensor

    Sensor Gambar Uncooled Microbolometer FPA (Silikon amorf)
    Resolusi 640 x 480
    Ukuran Piksel 17μm
    Jangkauan Spéktral 8 ~ 14μm

    Lénsa

    Panjang fokus 25mm, (40mm Lensa opsional)
    F Peunteun 1.0
    Pokus Athermalized, bébas fokus
    Sudut Pandang 24.5 ° × 18.5 ° (15.5 ° × 11.6 °)

    Jaringan Pidéo

    Komprési H.265 / H.264 / H.264H
    Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 256G
    Protokol jaringan Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Resolusi 50Hz: 25fps (640 × 480)
    Rentang Pangukuran -20 ~ 800 ° C , Model A: - 20 ~ 150 ° C , Model B: 0 ~ 800 ° C, Saklar Otomatis (standar)
    Akurasi Pangukuran ± 5 ° C atanapi ± 5%
    Kaayaan Operasi (-20 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
    Kaayaan Panyimpenan (-40 ° C ~ + 65 ° C / 20% kana 95% RH)
    Diménsi (L * W * H) 61.8mm × 38mm × 42mm (Kaasup lensa 25mm)
    Beurat Kira-kira. 143 (Kaasup lensa 25mm)
    Kaméra Anu Ditingali

    Sensor

    Sensor Gambar 1 / 2.3 "Sony CMOS
    Piksel anu épéktip 12,71 Megapiksel
    Max. Resolusi 4152 (H) × 3062 (V)

    Lénsa

    Panjang fokus 3,85 ~ 13,4mm
    Bukaan F2.4
    Tutup Jarak Pokus 1m ~ 3m (Lebar ~ Dongéng)
    Sudut Pandang 82 ° ~ 25 °

    Jaringan Pidéo

    Komprési H.265 / H.264 / H.264H
    Kamampuh Panyimpenan Kartu TF, dugi ka 256G
    Protokol jaringan Onvif, GB28181, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Alarm pinter Deteksi Gerak, Alarm Cover, Alarm Panyimpenan Pinuh
    Resolusi 50Hz: 25fps (3840 x 2160) (8MP)60Hz: 30fps (3840 x 2160) (8MP)
    Kaluaran Jaringan Kaluaran anu dirojong sakaligus tina aliran duaan saatos nyandikeun cahaya sareng pencitraan termal anu katingali
    Babandingan S / N ≥55dB (Pareuman AGC, Bobot ON)
    Pencahayaan Minimum Warna: 0,5Lux / F2.4
    EIS Stabilisasi Gambar Éléktronik (HIRUP / OFF)
    Defog HIRUP / OFF
    Kompensasi Paparan HIRUP / OFF
    HLC HIRUP / OFF
    Beurang / Peuting Otomatis / Manual
    Laju Zum Kira-kira. 3.0s (Optik Lebar-Tele)
    Kasaimbangan Bodas Otomatis / Manual / ATW / Indoor / outdoor / outdoor Auto / Sodium lamp Auto / Sodium lamp
    Kacepetan Rana Éléktronik Shutter Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s)Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
    Kakeunaan Otomatis / Manual
    Réduksi Noise 2D Ngarojong
    Réduksi Noise 3D Ngarojong
    Flip Ngarojong
    Kontrol Éksternal TTL
    Antarmuka Komunikasi Cocog sareng Protokol SONY VISCA
    Mode Pokus Otomatis / Manual / Semi-otomatis
    Digital Zoom 4x
    Pidéo Analog Ngarojong
    Kaayaan Operasi (-10 ° C ~ + 60 ° C / 20% nepi ka 80% RH)
    Kaayaan Panyimpenan (-20 ° C ~ + 70 ° C / 20% kana 95% RH)
    Sasayogian tanaga DC 12V ± 15% (Nyarankeun: 12V)
    Konsumsi Kakuatan Kakuatan statik: 5.5W, Kakuatan operasi: 6.5W
    Diménsi (L * W * H) Kira-kira. 61.8mm × 38mm × 42mm
    Beurat Kira-kira. 55g

    212  Harti Interface

    212
    Jenis Pin No. Ngaran Pin Katerangan

    Antarmuka (3) 10-PIN (awéwé)

    1

    ETHRX-

    Internét RX-

    2

    ETHRX +

    Internét RX +

    3

    ETHTX-

    Internét TX-

    4

    ETHTX +

    Internét TX +

    5

    GND

    GND

    6

    RXD0

    RXD (TTL3.3V) , Visca Protocol

    7

    TXD0

    TXD (TTL3.3V) , Visca Protokol

    8

    GND

    GND

    9

    DC_IN

    DC12V ± 10%

    10

    DC_IN

    DC12V ± 10%
    212

    212  Diménsi

    Modél termal (lensa 25mm)

    212

    Modél termal (lensa 40mm)

    212

    Modul katingali

    212

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami