FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna. Kami nyayogikeun anjeun dukungan harga kalapa.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Henteu, kami henteu ngagaduhan urutan minimum.
Perkara teu sabaraha, kami bakal nyayogikeun dukungan téknis pikeun anjeun.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun kaseueuran dokuméntasi kalebet protokol komunikasi, dokumen struktur, pedoman panggunaan.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos kalungguhanna sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

T / T

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin téknologi, bahan sareng prosés produksi kami. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.