30X 2MP sareng 640 Thermal Dual Sensor 3-Axis Stabilization Drone Gimbal Camera

> Kaméra dual sensor gimbal pikeun drone / UAV

> Kaméra blok zum 30X, 4.7 ~ 141mm, pokus gancang

> 640 * 480 kaméra infra red, lénsa 25mm, fungsi pangukuran suhu

> 3-Axis gimbal stabilizer, ± 0,008 tingkat kadali presisi

> Ngarojong tindih inpormasi GPS kana pidéo, file terjemahan, gambar poto

> Ngarojong pembongkaran gancang, gampang diganti

> Ngadukung pelacakan calakan

> Buka protokol pikeun mempermudah integrasi klien pihak katilu

 


  • Ngaran modul: VS-UAP2030TAM-ST6
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    30x dual sensor bi spéktrum payload mangrupikeun kaméra éléktro-optik optik-optik anu terintegrasi lengkep, dirancang pikeun monitoring jarak jauh. Dilengkepan kaméra zum 1 / 2.8 inci 30x 1080P HD sareng modul kaméra termal 640, operator henteu deui kakurung ku cahaya beurang.

    uav drone gimbal

    Payload nawiskeun stabilisasi 3-sumbu pikeun moto pidéo lengkep sareng poto-poto poto, bahkan dina kaayaan lingkungan anu ekstrim. Zum anu bertenaga luhur hartosna yén sagala gerakan dina sistem bakal digedékeun, janten stabilitas penting pisan. Gimbal ngahijikeun téknologi gimbal ngarah pikeun stabilisasi dina ± 0,008 ° sareng presisi anu sami pikeun kadali. Ieu ngamungkinkeun pamariksaan jarak jauh anu teras-terasan kasatiaan.

    Pangrojong - 20 ~ 800 ℃ pangukuran suhu. Éta tiasa dianggo pikeun pencegahan kahuruan leuweung, nyalametkeun darurat, jst

    forest fire detection thermal

    Parangkat lunak kontrol taneuh anu praktis sareng merenah anu ngadukung zum ngarah, hiji konci balik ka tengah, mouse atanapi kontrol layar toél

    uav drone ground control station

    Fungsi lengkep, ngadukung deteksi suhu luhur, tracking calakan.

    uav drone camera track

    Ngagunakeun port jaringan pikeun ngendalikeun gimbal, ninggali cara HDMI tradisional, ngagaduhan réliabilitas anu saé, kasaluyuan anu kuat sareng fungsi anu kuat

     

    212  Spésifikasi

    UMUM
    Modél UAP2030TST6
    Tegangan Operasi 12V-25V
    Kakuatan 8,4W
    Beurat 970g
    Kartu mémori SD mikro 
    Diménsi (L * W * H) 166 × 115 × 184mm
    Antarbeungeut Ethernet / CAN
    Resolusi transmisi langsung Termal : 640 × 480 Katingali : 720P 、 1080P
    LINGKUNGAN
    Range Suhu Gawé -10 ~ 45 ° C
    Rentang Suhu Panyimpenan -20 ~ 70 ° C
    GIMBAL
    Rentang Geter AngularRentang Geter Angular

    Rentang Geter Angular

    Rentang Geter Angular

    ± 0,008 °
    Gunung Dicabut
    Kisaran Kontrol Dengdekkeun : + 70 ° ~ -90 ° ; Pan : ± 160 °  
    Rentang mékanis Dengdekkeun : + 75 ° ~ -100 ° Pan : ± 175 ° ; Gulung: + 90 ° ~ ﹣50 °
    Kacepetan Max Kadali Dengdekkeun : 120º / s; Pan180º / s ;
    Nyukcruk Otomatis Ngarojong
    Caméra
    Visible
     Sensor CMOS: 1 / 2,8 ″; 2MP
    Lénsa 30X Optical Zoom, F: 4.7 ~ 141mmmm, FOV (Horizontal): 60 ~ 2.3 °
    Formats Poto JPEG
    Pormat Pidéo MP4
    Modeu Operasi Candak, Rékam
    Defog E-Defog 
    Modeu Paparan Otomatis
    Resolusi 1920 × 1080
    Réduksi Noise 2D Ngarojong
    Réduksi Noise 3D Ngarojong
    Kacepetan Rana Éléktronik 1/3 ~ 1 / 30000an
    OSD Ngarojong
    TapZoom Ngarojong
    Rentang TapZoom 1 × ~ 30 × Optical Zoom 
    Hiji Konci pikeun Gambar 1x Ngarojong
    Thérbal
    Imager Termal FPA Mikrobolometer Teu Tiasa
    Resolusi 640 × 480
    Sensitipitas (NETD) ≤60mk @ 300k
    Taripna Frame lengkep 50Hz
    Lénsa 25mm 
    ƒ / Jumlah 1.0
    Kisaran pangukuran -20 ~ 800 ° C; Model A: - 20 ~ 150 ° C, Model B: 0 ~ 800 ° C, Saklar Otomatis (standar)
    Akurasi pangukuran ± 5 ° C atanapi ± 5%
    Tampilan hasil pangukuran OSD (Suhu pangluhurna, Suhu panghandapna, Suhu pusat, Suhu rata-rata)
    2
    212
    3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami