Aplikasi kaméra gimbal stabilisasi 3 sumbu dina pamariksaan jalan raya UAV

Sacara tradisional, monitoring jalan raya didasarkeun kana IPC, ITC, Kubah sareng alat-alat sanésna pikeun ngahontal pangimeutan sacara real-time kendaraan. Solusi ieu parantos dianggo mangtaun-taun sareng lumayan asak. Nanging, ku pamekaran putaran anyar pangwangunan inpormasi jalan tol, kakirangan sakedik-sakedik disorot: ruang lingkup monitoring masih ngagaduhan daérah anu buta, sareng IPC / ITC ngan ukur tiasa kahontal. Kubah / PTZ gaduh kalenturan anu langkung saé, tapi pikeun nyebarkeun sapinuhna pikeun nyumponan sarat henteu daérah buta bakal ningkatkeun biaya proyék.
Wahana udara tanpa awak (UAV) mangrupikeun solusi suplemén anu saé pikeun patroli jalan raya. UAV janten pembantun pulisi lalu lintas jalan tol. Di Cina, patroli UAV parantos dikirim pikeun ngalaksanakeun patroli manajemén patalimarga, jepretan pelanggaran lalu lintas, pamicaraan kacilakaan lalu lintas.
Kaméra UAV perusahaan urang nganggo 3-axis gimbal stabilizer ngagaduhan kaunggulan ieu:
1. Docking seamless sareng sistem anu aya, ngadukung aksés ONVIF, jarak ultra-panjang, transmisi pidéo waktos langsung deui ka aula paréntah.

2. 30X / 35X zoom optik, jangkungna jangkungna tangkepan ilegal, jelas idéntifikasi pelat kendaraan bermotor.Kompresi kaleungitan définisi. Kontak konsumén pikeun gambar aslina.

图片 1
3. Ngabantosan dina ngungkulan kamacetan jalan sareng kacilakaan lalu lintas.
4. Ngawaskeun jalur darurat.图片 21
5. nyukcruk calakan.
6. Star-level low-illumination ditingali kaméra zum sareng kaméra gambar termal pikeun ngahontal monitor wengi sareng wengi.

图片 31        7. Mudah dipasangna, réspon gancang.


Pos waktos: Dec-22-2020