Kaméra blok zum patuh NDAA

Tingali Sheen tiasa nyayogikeun kaméra blok zum patuh NDAA.
Bubuka
Tingali kaméra blok zum Sheen Mstar anu 100% patuh NDAA.
Upami anjeun parantos nguping ngeunaan daptar hideung Amérika Serikat pikeun produk sapertos Hikvision, Dahua sareng Huawei, maka anjeun panginten parantos ngémutan kaméra blok zum anu henteu nganggo set chip Huawei Hisilicon. Tingali Sheen tiasa nyumponan sarat anjeun.
Naon patuh NDAA?
Otorisasi Pertahanan Nasional John S. McCain (NDAA) mangrupikeun undang-undang féderal Amérika Serikat anu netepkeun anggaran, pengeluaran sareng kawijakan Departemen Pertahanan AS. Kanggo taun fiskal 2019, Bagian NDAA 889, ngalarang pamaréntah Amérika Serikat ti pengadaan alat-alat pidéo sareng télékomunikasi ti perusahaan Tionghoa tertentu sareng anak perusahaanna.
Ati-ati ngeunaan OEMs atanapi Re Labeled Equipment
Kusabab seueur kaméra sareng alat panjagaan anu sanésna dilabélan sacara pribadi (OEM) tiasa hésé pikeun terang upami parangkat khusus dilarang, dumasar kana nami mérek.
Dua pabrik utama anu aya dina daptar larangan nyaéta Hikvision sareng Dahua. Nanging, masing-masing ngajual ka puluhan OEM, anu labél produkna nganggo nami mérekna nyalira.
Upami anjeun milari pakakas kaamanan patuh NDAA, éta panginten peryogi langkung seueur panilitian sareng ngalibetkeun naroskeun komponén anu dilarang ogé. Misalna, Huawei mangrupikeun pabrik komponén anu aya dina daptar anu dilarang sareng aranjeunna nyayogikeun set chip ka seueur pabrik kaméra.
Tingali kaméra anu cocog sareng Sheen, tong nganggo komponén naon waé ti panyadia ieu. Hubungi sales@viewsheen.com pikeun detil.


Pos waktos: Dec-22-2020