OIS sareng EIS kaméra blok zum

Bubuka
Stabilisasi kaméra aksi digital parantos asak, tapi henteu dina lensa kaméra CCTV.
Aya dua cara anu béda pikeun ngirangan pangaruh goyah-cam éta.
Stabilitas gambar optik nganggo mékanisme pakakas anu rumit dina jero lénsa pikeun ngajaga gambarna tetep sareng nyandak tangkepan anu seukeut. Éta parantos lami pikeun éléktronika konsumén, tapi henteu acan kantos diadopsi dina lénsa CCTV.
Penstabilan gambar éléktronik mangrupikeun trik parangkat lunak, aktip milih bagian anu leres tina hiji gambar dina sénsor pikeun ngajantenkeun siga subjek sareng kaméra na kirang gerak.
Hayu urang tingali kumaha duanana damel, sareng kumaha cara diterapkeun dina CCTV.
Stabilisasi Gambar optik
Penstabilan gambar optik, disebut OIS pondokna, didasarkeun kana lénsa stabilisasi optik, kalayan algoritma PID kontrol otomatis.
Lénsa kaméra kalayan stabilisasi gambar optik ngagaduhan motor internal anu sacara fisik mindahkeun hiji atanapi langkung unsur gelas dina jero lensa nalika kaméra ngalir. Ieu ngakibatkeun pangaruh anu stabil, ngabantah gerak lénsa sareng kaméra (tina guncangan panangan operator atanapi pangaruh angin, contona) sareng ngamungkinkeun gambar anu langkung seukeut, teu kabur pikeun direkam.
Kaméra kalayan lénsa anu ngandung stabilisasi gambar optik tiasa néwak gambar gambar anu langkung jelas dina tingkat cahaya anu langkung handap tibatan hiji tanpa.
Kelemahannana ageung nyaéta stabilisasi gambar optik peryogi seueur komponén tambahan dina lensa, sareng kaméra sareng lénsa anu dilengkepan OIS langkung awis tibatan desain anu kirang rumit.
Kusabab kitu, OIS henteu acan dewasa aplikasi dina kaméra blok zum CCTV.
Stabilisasi Gambar Éléktronik
Stabilisasi Gambar Éléktronik sok disebat EIS sakedap deui. EIS utamina diwujudkeun ku parangkat lunak, henteu aya hubunganana sareng lensa.
Pikeun nyetél pidéo anu oyag, kaméra tiasa motong bagian anu henteu katingalina gerak dina unggal pigura sareng zum éléktronik di daérah pamotongan. Pamotongan unggal pigura gambar diluyukeun pikeun ngimbangan gempa, sareng anjeun ningali lagu anu lancar.
Aya dua padika pikeun ngadeteksi bagian anu obah. Anu nganggo g-sensor, anu sanésna nganggo deteksi gambar hungkul parangkat lunak.
Langkung seueur anjeun ngazum gede, kualitas video handapna bakal handap.
Dina kaméra CCTV, dua padika éta henteu saé kusabab sumberdaya terbatas sapertos frame rate atanapi résolusi sistem on-chip. Janten, nalika anjeun ngahurungkeun EIS, éta ngan ukur sah pikeun geter anu langkung handap.
Solusi Kami
Kami parantos ngaluarkeun kaméra blok zum stabilisasi optik, Hubungi sales@viewsheen.com pikeun detil.


Pos waktos: Dec-22-2020