Blog

  • UAV/Drone zoom block camera modules

    Modul kaméra blok zoom UAV / Drone

    View Sheen parantos ngembangkeun kaméra blok zum khusus pikeun UAV atanapi drone. Naon bedana modul kaméra zum drone sareng kaméra blok zum pikeun CCTV? 1. Dina raraga ngirangan reureuh pidéo, modul kaméra blok UAV 1080p dilengkepan 1080P @ 50fps / 60fps laju pigura luhur. Ieu abdi ...
    Maca deui
  • Comparison between optical zoom and digital zoom

    Babandingan antara zum optik sareng zum digital

    Dina modul kaméra zum sareng sistem kaméra gambar termal infrared, aya dua modeu zum, zoom optik sareng zoom digital. Duanana padika tiasa ngabantosan ngagedéan objék anu jauh nalika ngawaskeun. Zum optik ngarobih bidang sudut pandang ku cara ngagerakkeun grup lensa dina jero lensa, bari digital zoom i ...
    Maca deui
  • Formulas and tables of thermal imaging camera module detection range

    Rumus sareng tabel rentang modél pangimeutan modél kaméra imaging termal

    Dina aplikasi pangimeutan jarak jauh sapertos pertahanan basisir sareng anti uav, urang sering ngalaman masalah sapertos kieu: upami urang kedah mendakan jalma sareng kendaraan 20 km, naon jinis kaméra gambar termal anu diperyogikeun, makalah ieu bakal masihan jawaban. Dina sistem kaméra infra red, tingkat pengamatan ...
    Maca deui
  • The monitoring distance of long range zoom camera module

    Jarak monitoring modul kaméra jarak jauh jarak jauh

    Dina aplikasi monitoring jarak jauh sapertos pertahanan basisir atanapi anti UAV, urang sering ngalaman masalah sapertos kieu: upami urang kedah mendakan UAV, jalma, kendaraan sareng kapal di 3 km, 10 km atanapi 20 km, naon jinis modul kaméra zoom fokus kedahna kami nganggo? Tulisan ieu bakal masihan jawaban. Candak rep urang ...
    Maca deui
  • View Sheen Released Ultra Long Range Zoom Camera Modules

    Tingali Sheen Dileupaskeun Modél Kaméra Zoom Rentang Jarak Jauh

    Témbongkeun Sheen Technology ngaluarkeun 3 kaméra blok zoom jarak jauh: modul kaméra jarak jauh 2Megapixel 86x 860mm, modul kaméra jarak jauh 4Megapixel 88x 920mm sareng modul kaméra jarak jauh 2Megapixel 80x 1200mm. Béda sareng CCTV tradisional bermotor jarak jauh + larutan IPC ...
    Maca deui
  • Application of 3-axis stabilization gimbal camera in UAV highway inspection

    Aplikasi kaméra gimbal stabilisasi 3 sumbu dina pamariksaan jalan raya UAV

    Sacara tradisional, monitoring jalan raya dumasarkeun kana IPC, ITC, Kubah sareng alat-alat sanésna pikeun ngahontal pangimeutan sacara real-time kendaraan. Solusi ieu parantos dianggo mangtaun-taun sareng lumayan asak. Nanging, ku ngembangkeun putaran anyar pangwangunan inpormasi jalan tol, kakirangan ...
    Maca deui
  • The advantage of long zoom range block cameras

    Kauntungannana kaméra blok jarak jauh zum

    Dina panjagaan jarak jauh, cara tradisional ngagunakeun lensa cctv bermotor sapertos Fujifilm sareng IPC. Dina dua taun ka pengker, kalayan aplikasi kaméra blok panjang fokus, pasar 300mm ~ 500mm laun ditelan ku kamera blok, anu ngagaduhan ciri ...
    Maca deui
  • OIS and EIS of zoom block cameras

    OIS sareng EIS kaméra blok zum

    Bubuka Stabilisasi kaméra aksi digital parantos asak, tapi henteu dina lensa kaméra CCTV. Aya dua cara anu béda pikeun ngirangan pangaruh goyah-cam éta. Stabilitas gambar optik nganggo mékanisme pakakas anu rumit dina jero lénsa pikeun ngajaga gambarna tetep sareng nyandak tangkepan anu seukeut. Éta ...
    Maca deui
  • NDAA compliant zoom block cameras

    Kaméra blok zum anu cocog sareng NDAA

    Tingali Sheen tiasa nyayogikeun kaméra blok zum anu cocogNDAA. Perkenalan Tingali kaméra blok zum Sheen Mstar anu patuh 100% NDAA. Upami anjeun parantos nguping ngeunaan daptar hideung Amérika Serikat pikeun produk sapertos Hikvision, Dahua sareng Huawei, maka anjeun panginten panginten ngémutan kaméra blok zum anu henteu ...
    Maca deui
  • Application of electronic and optical defog in cctv long range zoom lens

    Aplikasi defog éléktronik sareng optik dina lénsa zum jarak jauh cctv

    Aya dua jinis téknologi defog. Defog optik Sacara umum, cahaya anu katingali ku 770 ~ 390nm henteu tiasa nembus halimun, nanging, Infrabeureum tiasa nembus kabut, kusabab infrared ngagaduhan panjang gelombang anu langkung panjang tibatan cahaya anu katingali, kalayan épék difraksi anu langkung jelas. Prinsip ieu diterapkeun i ...
    Maca deui
  • Advantages of 4 megapixel zoom block camera module

    Kaunggulan modul kaméra blok zoom 4 megapiksel

    Modul kaméra blok zum lengkep nyebrang kana jaman cahaya 4MP. Nalika jalma nyebatkeun kaméra blok starlight, aranjeunna condong mikiran kinerja kaméra blok bintang 2MP. Tapi ku promosi sareng popularitas aplikasi AI, kakurangan kaméra bintang 2MP janten ...
    Maca deui