Warta Perusahaan

  • View Sheen Technology Participated in Dubai Exhibition

    Tingali Téhnologi Sheen Partisipasi dina Pameran Dubai

    Kalayan kaméra blok zumna, muatan drone, kaméra spéktrum PTZ, kaméra PTZ jarak jauh, kubah sareng produk sanésna, View Sheen Technology miluan paméran anu diayakeun di Dubai. Tingali Sheen ngagaduhan garis produk kaméra blok zum anu lengkep, anu ngalangkungan jaringan sareng digital lvds cam ...
    Maca deui
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2019 in Shenzhen

    Tingali Sheen Technology ilubiung dina CPSE 2019 di Shenzhen

    Tingali Sheen Technology ilubiung dina CPSE 2019 di Shenzhen. Témbongkeun Sheen Technology ngaluarkeun séri kaméra blok zoom jarak jauh ultra sapertos kaméra zum 860mm / 920mm / 1200mm, anu narik seueur pengunjung. Kaméra narik seueur palanggan pikeun konsultasi sareng komunikasi. Tingali Sheen Tech ...
    Maca deui
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2018 in Beijing

    Tingali Sheen Technology ilubiung dina CPSE 2018 di Beijing

    Tingali Sheen Technology ilubiung dina CPSE 2018 di Beijing. Tampilan téknologi Sheen parantos nunjukkeun sababaraha produk énggal, kalebet kaméra blok zum 3.5x 4K HD, kaméra blok zoom jarak jauh 90x 2MP, sareng kaméra gimbal sensor dual UAV. Kaméra blok 90x mangrupikeun produk inovatif. ABDI...
    Maca deui
  • View Sheen Technology was invited to attend the UAV seminar held in Tianjin

    View Sheen Technology diulem pikeun ngiringan seminar UAV anu diayakeun di Tianjin

    View Sheen Technology diulem pikeun ngiringan seminar UAV anu diayakeun di Tianjin. View Sheen Technology parantos ngembangkeun séri kaméra zum pikeun drone. Kaméra na ngagaduhan HDMI sareng antarbeungeut jaringan sareng tiasa cocog sareng rupa-rupa sistem transmisi pidéo. Kaméra zum drone tiasa ngadukung sna ...
    Maca deui