35X Zoom sareng 640 * 512 Thermal Bi Spectrum Dual Sensor Network Module Kaméra

> Lampu duaan sareng modul sensor termal
> Kaméra blok zum optik 1 / 1.8 inci 35X

> Uncooled VOx 17um 640 * 512 inti Imaging termal

> Pangukuran suhu pangrojong

> Single Soc, alamat IP Tunggal, sareng dua saluran, gampang diatur, gampang diintegrasikeun

> Dukung kontrol PTZ, desain modular pikeun gampang integrasi

 

 


  • Ngaran modul: VS-SCZ2035HB-RV6
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Jaringan 640 * 512 modul suhu kaméra termal pangukuran Vox nganggo 17um 640 * 512 mikrobolométer anu langkung peka sareng calakan.

    Séri ieu didesain kanggo pangukuran suhu infra merah tingkat industri.

    Kalayan résolusi sareng sensitipitas anu luhur, modul séri ieu tiasa ngawaskeun kaayaan pakakas sareng peringatan dina sababaraha aplikasi industri, sapertos deteksi kakuatan listrik, kontrol prosés industri, sareng anu sanésna.

     

    thermal_body

    Aturan pangukuran sababaraha: titik, garis, luas polygon.

    Di daérah ieu, suhu maksimum, suhu panghandapna sareng suhu rata-rata tiasa dideteksi.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami