Uncooled VOx 1280 * 1024 Alarming Network Thermal Camera Module

> Uncooled VOx 17um 1280 * 1024microbolometer

> NETD kirang ti 50mk (@ 25 ° C, F # = 1.0)

> Rupa-rupa lénsa: runtuyan lénsa sareng antarbeungeut optik standar atanapi khusus

> Ngarojong pokus otomatis, gancang sareng akurat.

> Algoritma paningkatan detil gambar IDE anu kuat

> Advanced HDR téknologi ngolah dinamis lega

> Dukung kontrol PTZ, desain modular pikeun gampang integrasi

> Dukung ONVIF

> Ngadukung deteksi intrusi régional


  • Ngaran modul: VS-SCM3008HR-D
  • Ihtisar

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul kaméra termal jaringan Vox nganggo 17um 1280 * 1024 mikrobolométer anu langkung sénsitip sareng calakan. Harti gambar dua kali ti 640 * 512.

    1280 thermal camera

     

    Kalayan lensa infra merah zum jarak jauh kontinyu, modul séri ieu tiasa ngadeteksi target sababaraha kilométer jauhna, ngawaskeun parobahan suhu obyék dina bidang tampilan sacara real-time, sareng nyayogikeun inpormasi alarm numutkeun ambang abu anu ditetepkeun ku pangguna anu tiasa disetél dina WEB.
    Serial ieu seueur dianggo dina pencegahan kahuruan leuweung, perbatasan sareng pertahanan basisir.

    Pertahanan perbatasan, ngamungkinkeun fungsi panjagaan komprehensif sareng réspon anu langkung gancang kana pamandangan anu béda-béda. Nalika obyék éta asup ka area peringatan, alarm tiasa dipicu.
    Opat aturan anu dirojong: deteksi pager silang, intrusi, tripwire, deteksi loitering

    thermal_ivs

    212  Spésifikasi

    Modél
    VS-SCM3008HR-D
    Sensor
    Detéktor
    Mikrobolométer VOx anu henteu tiis
    Piksel Pitch
    12μm
    Resolusi
    1280 (H) × 1024 (V)
    Spéktral Band
    8 ~ 14μm
    NETD
    50mK @ 25 ℃, F # 1.0
    Lénsa
    Panjang fokus
    37.5 ~ 300mmmm
    F-nomer
    F1.2
    Jenis lensa
    Zum Kontinyu; Flange
    Widang pandangan (FOV)
    Tele: 2,9 (H) × 2.3˚ (V); Lebar: 23.1˚ (H) × 18.6˚ (V)
    Pidéo
    & Jaringan
    Komprési Pidéo
    H.265 / H.264 / MJPEG
    Kartu mémori
    Kartu TF , Max.256G
    Protokol & API
    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Resolusi
    50Hz: 25fps @ 1280 × 1024
    IVS
    Tripwire / Intrusion / Loitering
    AGC
    Ngarojong
    DDE
    Ngarojong
    Umum
    Sasayogian tanaga
    12V DC ± 10%
    Kaayaan Operasi
    -20˚C ~ + 60˚C (-4˚F ~ 140˚F) / 20 ﹪ dugi ka 80 ﹪ RH
    Kaayaan Panyimpenan
    -40˚C ~ + 65˚C (-40˚F ~ 149˚F) / 20 ﹪ dugi ka 95 ﹪ RH
    Diménsi
    300mm * 300mm * 447mm
    Beurat
    16kg

    212  Diménsi

    1280 thermal camera size

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami